ŽIVOT NAKON ABORTUSA

Da li je iscijeljenje moguće?

Da! I mi smo tu da pomognemo. Naše studije nakon abortusa se sastoje od malih grupa žena i odvojenih malih grupa muškaraca koji sudjeluju u bezbjednoj i neosođujućoj okolini. Obučeni pomagači vam pomažu da učite o Bogu, sa posebnim naglaskom na njegovu ljubav i oproštenje koje se nudi u Isusu.

Uobičajna osjećanja i tendencije nakon abortusa

Studije sudionika dijele svoje misli

"Ova studija je spasila moj život."

" Atmosfera u grupi nam je omogućila da se povežemo jedni s drugima i dijelimo slične emocije i probleme. To je definitivno donijelo zaključenje i svijesnost."

"Borila sam se sedamnaest godina s mojom odlukom kada sam abortirala moje prvo dijete. S oklijevanjem, odlučila sam da sudjelujem u istraživanju i to je bila najbolja odluka koji sam mogla napraviti. Znajući da nisam sama je značilo puno za mene."

"Ja jako preporučujem ovu studiju za žene koje su imale abortus. Praznina se ne može ispuniti bez Božje ljubavi i otkupljenja."

"Ja nisam mislila da trebam uraditi studiju, ali brzo sam shvatila da imam puno srama čak i ljutnju. Sada znam da mi je oprošteno, i ja sam doista je slobodna."

"Kroz ovu studiju, Bog me je oslobodio ropstva gorčine i depresije."

"Ja sam zahvalna za ovu studiju, dat mi je novi osjećaj svrhe pomaganja drugim ženama koje se bore sa istom odlukom sa kojom sam se ja suočila."

"Kako divno je znati da postoji grupa žena posvećena da ponudi sigurno mjesto za liječenje ožiljaka od abortusa."

"Ova studija mi je dala moj život nazad. Nikada nisam osjećala takav osjećaj unutrašnjeg mira."

FOR MEN:

Read online